Nextlogistic logo white and yellow
ЛОГО NEXTLOGISTIC WHITE AND YELLOW

СКЛАДОВЕ

Възползвайте се и от допълнителните услуги на товаро/разтоварна дейност, опаковане на стоки и техният престой в нашите помещения.
sklad-next-logistic

Складова база Пловдив, България

Рогошко шосе 36, гр. Пловдив 4003, България

Компанията разполага с 2 логистични склада, с обща площ от 4000 м3 и 12 рампи, за товаро/разтоварна дейност. Използват се предимно за складиране и групиране на различни стоки, като разполагат с най-модерно оборудване на мотокари, ръчни колички, подвижни рампи и екип от професионалисти. Компанията държи на качествените услуги и сигурността, предоставяйки 24-часови патрули, охранители и постоянно видеонаблюдение. Документацията на стоките се проверява при приемането им и обратното предаване.

Складовите бази са построени през 2015 г. и 2018 г., спрямо всички необходими изисквания.

СКЛАД ПЛОВДИВ

Барселона, Испания

Poligono Industrial Santa Rita c/ Electricidad, 2,08755 Castellbisbal, Spain

Логистичният склад на компанията разполага с 8 рампи за товаро/разтоварни дейности и площ от 3000 м3 за групиране и престой на различните видове товари. Обектът е под постоянно видеонаблюдение и 24-часов охранителен контрол. Екип от опитни професионалисти следи документите при вход и изход за по-добра и качествена услуга. Компанията предлага: преопаковане, етикетиране, сортиране, стречоване, чемберосване и палетизиране на различни видове стоки. Базата е оборудвана с мотокари, ръчни колички и подвижни рампи. Има възможност за товаро/разтоварни операции от рампа и странично, за всички видове превозни средства, включително, вход за микробуси и соло камиони.

Складовата база е построена през 2007 г. спрямо всички необходими изисквания.

Товаро-разтоварна дейност

Базите са оборудвани с най-модерната техника от мотокари, палетни колички, подвижни рампи и екипи от опитни професионалист.

 

 

Складиране на различни видове стоки

Възможности за краткосрочен и дългосрочен престой на различните видове товари спрямо нуждите на клиента. Качествен контрол, модерни решения и гарантирана сигурност.

 

 

Опаковане на палети

Преопаковане, етикетиране, сортиране, стречоване, чемберосване и палетизиране на стоки.

 

Паркинг 24/7

24/7 охраняем и достъпен паркинг за всеки един вид транспортна единица.

 

Групиране на стоки

Регулярност, планиране и оптимизиране на частичните товари. Групажните доставки са ефективно и рентабилно решение, за оптимално транспортиране на различни видове стоки.

 

Камери за видеоконтрол и наблюдение

100% сигурност – 24-часова охрана, ограничен достъп и контролирани пропусквателни пунктове за вход и изход.

 

NextLogistic Ltd. – Bulgaria
Rogoshko Shousse 36,
4003, Plovdiv, Bulgaria


NextLogistic Ltd. – Spain
Poligono Industrial Santa Rita
c/ Electricidad,2
08755 Castellbisbal, Spain

Складове - Nextlogistic
bg Bulgarian
X